Transmisii / Broadcast LIVE

Bine ati venit pe pagina noastra de transmisii LIVE ! Suntem primii din judetul Bacau ce am lasat in anul 2015 Transmisiile Live wireless direct din camera operatorului cu mult inainte siteului Facebook!

Transmisiile LIVE se pot realiza din orice loc al lumii wireless din CAR TV sau folosind camera mobila inclusiv cu steadycam direct din camera operatorului si transmite imaginii in format FHD cu sunet pe pagina noastra web sau pe pagina beneficiarului. Se poate alege sa transmitem pe facebook pe pagina unei organizatii/companii si pe Youtube in acelasi timp.

Nou 2022: Platou Vlogging/Podcast ce contine camere low light ce indica prin lumina led orientata catre moderator, camera care este selectata LIVE. (intre 2 si 4 camere disponibile); Tv Prompter. Broadcasting LIVE pe Youtube si Facebook in acelasi timp. PLATOUL SE POATE INSTALA IN ORICE LOCATIE!!! Transmisie pana in 4 camere. In prezent suntem singura firma din judetul Bacau, ce are capabilitatea sa transmita wireless direct din camera operatorului in mixerul video care la randul lui poate fi independent din punct de vedere al retelei electrice sau internet.

Pentru mai multe detalii contactati-ne. Multumim.

IMPORTANT! Pentru a vizualiza transmisia este necesar sa dati click pe butonul ► WATCH LIVE (atunci cand va fi disponibil) si sa va logati folosind contul de facebook sau sa creati un cont nou.
Contul, sau logarea cu ajutorul Facebook-ului, puteti sa il / o faceti inainte de a incepe transmisia cu un simplu click aici
Transmisiile la evenimente se realizeaza doar cu echipamente profesionale wireless de broadcasting, direct din camera operatorului video in format FULL HD din orice loc al lumii.