DIVIZIA CINEMATOGRAFIE SI PROIECTE

Divizia Cinematografie și proiecte, are la bază următoarele tipuri de servicii:

  • Servicii de videografiere și fotografiere pentru filme documentare, videoclipuri, concerte, spoturi publicitare, conferințe, ceremonii, scenete și alte evenimente importante;
  • Transmisii LIVE pe internet a oricarui tip de eveniment;
  • Ședințe foto de studio, fotografiere de modelling, vedete, formații; fotografiere de produs, fotografiere pentru imobiliare.
  • Servicii de videoproiecție filme artistice sau prezentari corporate, pe ecran de 200 cm sau 4 metri în diagonală pentru conferințe și alte adunări, și sunet Dolby Digital 5.1 sau 7.1 cu sonorizări profesionale.
  • Transferuri și conversii video, montaje DVD-Video, Blu-Ray, AVCHD, etc. din orice format video;
  • Sonorizări cu tehnicieni de sunet asigurând funcționalitatea echipamentelor de scenă sau cu DJ pentru petreceri;
  • Înregistrări audio în studio, pentru soliști vocali, formații, masterizare de sunet, editări audio.

Serviciile de filmări pe care vi le oferim sunt flexibile în funcţie de nevoi, având la bază preţuri modeste orientate către client în funcție de bugetul fiecăruia atât pentru persoane fizice cât și pentru persoane juridice. Filmările se realizează cu aparatură profesională în High Definition ceea ce relevă la partea video cât și la partea fotografică o claritate a imaginii pură, înaltă intr-un cuvânt desăvârșită.

Suntem mândri că la nivelul județului Bacău suntem printre puținii care pot oferi o claritate a imaginii 100% pură atât la celebrul DVD-Video în domeniul nunților, și nu numai, până la nivelul cel mai înalt al standardelor High Definition: Blu-Ray.

Pentru a vă întelege dorinţele, tinând cont de importanţa evenimentului dumneavoastră, vă invitam la o discuţie pentru a vă putea oferi mai multe detalii.