Divizia nunți și botezuri:

Firma Filmări Pro Bacău vă prezintă servicii de filmări utilizând tehnologie modernă atât pe partea de hardware cât și la programele speciale orientate spre tipul de eveniment unde se vor lua în considerare aspecte importante ale evenimentului în scopul captării tuturor momentelor importante și a unei editări precise și creative pentru a oferi clientilor noștri un produs finit superior din punctul de vedere al calităţii.

Divizia nunți și botezuri:

  • Servicii de filmări și fotografiere pentru nunți, botezuri, cumetrii, zile de naștere, banchete, majorate;
  • Transmisie LIVE pe internet a întregului eveniment: nunta sau botez;
  • Producție albume foto clasice și albume fotocarte pentru nunți, botezuri; calendare, imprimări fotografice, prelucrări fotografice, slide-show-uri de fotografii;
  • Imprimări fotografii în sala festivă servind ca drept mărturii.
  • Proiecție video wireless în restaurant folosind proiector profesional 3D FULL HD cinematografic și ecran de 200 cm în diagonală sau 4 metri diagonala.

Serviciile de filmări pe care vi le oferim sunt flexibile în funcţie de nevoi, având la bază preţuri modeste orientate către client în funcție de bugetul fiecăruia atât pentru persoane fizice cât și pentru persoane juridice. Filmările se realizează cu aparatură profesională camere cinematografice si de televiziune în Full High Definition ceea ce relevă la partea video cât și la partea fotografică o claritate a imaginii pură înaltă, într-un cuvânt desăvârșită.

Suntem mândri că la nivelul județului Bacău suntem printre puținii care pot oferi o claritate a imaginii 100% pură atât la celebrul DVD-Video în domeniul nunților, și nu numai, până la nivelul cel mai înalt al standardelor High Definition: Blu-Ray.

Pentru a vă întelege dorinţele, tinând cont de importanţa evenimentului dumneavoastră, vă invitam la o discuţie pentru a vă putea oferi mai multe detalii.

Vezi pachetele

Oferim o serie de avantaje considerabile cum ar fi calitatea superioară, cel mai mare prag de filmare din Bacău alăturat unor preţuri modeste pentru bugetul fiecăruia şi posibilităţii de personalizare a sesiunii dvs. de filmare.